Ploieşti: Un bărbat reclamă furt de bani şi bunuri de un milion euro din cutia de valori a unei bănci

Postat la 04 iulie 2013 60 afişări

Un bărbat a reclamat Poliţiei că dintr-o cutie de valori pe care a închiriat-o în incinta unei bănci din Ploieşti i-au dispărut bani şi bunuri a căror valoare totală este de aproape un milion de euro.

Ploieşti: Un bărbat reclamă furt de bani şi bunuri de un milion euro din cutia de valori a unei bănci

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă după ce un bărbat a reclamat, joi, că dintr-o cutie de valori din incinta unei bănci din Ploieşti i-au dispărut mai multe bunuri, dar şi o sumă de bani.

La ora transmiterii acestei ştiri, investigaţiile sunt în curs, însă activitatea la sediul sucursalei bancare din Ploieşti nu a fost afectată ca urmare a anchetei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ploiesti-un-barbat-reclama-furt-de-bani-si-bunuri-de-un-milion-euro-din-cutia-de-valori-a-unei-banci-11085560
11085560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.