Ploaie, vânt şi frig, în următoarele zile. Lapoviţă şi ninsoare la munte

Postat la 07 octombrie 2011 14 afişări

Vremea se răceşte accentuat în zilele următoare, începând din regiunile vestice şi nord-vestice, astfel încât duminică, 9 octombrie, temperaturile vor scădea sub valorile obişnuite pentru această perioadă, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

Vântul se va intensifica în toate regiunil şi va ploua pe arii extinse, mai însemnat cantitativ în regiunile extracarpatice, precum şi în cele montane, unde la altitudini mai mari de 1.800 m precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, iar vântul va sufla tare. Vremea se va răci accentuat sămbătă , iar cerul va fi mai mult noros şi va ploua local în Carpaţii Occidentali şi pe arii extinse în rest. Vântul va prezenta intensificări, mai ales pe creste. Duminică vremea va fi mai rece pentru această dată, cerul va prezenta înnorări şi va ploua ziua în toate zonele montane, iar noaptea mai ales în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
prognoza
/actualitate/ploaie-vant-si-frig-in-urmatoarele-zile-lapovita-si-ninsoare-la-munte-8845298
8845298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.