Planurile Volksbank pentru 2013: Câte sucursale va deschide banca

Postat la 20 august 2013 67 afişări

Volksbank România a deschis marţi o sucursală în Bucureşti, urmând să extindă reţeaua cu încă opt unităţi până la sfârşitul anului, şi intenţionează să finalizeze lucrările de modernizare a tuturor sucursalelor, cu investiţii estimate la circa zece milioane de euro, a anunţat instituţia de credit.

Planurile Volksbank pentru 2013: Câte sucursale va deschide banca

"Volksbank îşi continuă planurile de acoperire teritorială, concentrându-se pe consolidarea reţelei de unităţi şi totodată a poziţiei de piaţă. Analizăm în permanenţă oportunităţile şi căutăm să ne extinderem prezenţa în zone cu potenţial economic, unde gradul de utilizare a serviciilor bancare poate fi îmbunătăţit", a declarat într-un comunicat Alina Neagu, directorul administrării reţelei Volksbank.

Noua sucursală, situată pe bulevardul Dorobanţi din Bucureşti, are cinci angajaţi şi o suprafaţă de 121 metri pătraţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/planurile-volksbank-pentru-2013-cate-sucursale-va-deschide-banca-11262091
11262091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.