Planuri pentru SIBIU

Postat la 22 mai 2007 1 afişăre

Atat hoteluri de lant, dar si investitii facute si conduse de oameni de afaceri sibieni se vor lansa in a doua parte a acestui an.

 

RAMADA. Una din cele mai asteptate lansari pentru aceasta vara este hotelul construit de omul de afaceri Ilie Carabulea. Hotelul de patru stele din centrul Sibiului, afiliat lantului international Ramada, a necesitat o investitie de 20 mil. euro si va fi lansat in iunie.

 

LIBRA. Un alt hotel de patru stele este construit de furnizorul de instrumente de masura Balanta, termenul de finalizare fiind undeva in iarna. Hotelul este acum in faza de finisaj exterior si reprezinta o investitie de 3,5 mil. euro.

 

TREI STEJARI. Investitia de aproape 2 mil. euro a producatorului Bere Trei Stejari se va concretiza intr-un hotel de trei stele, pe un teren din incinta fabricii, care urmeaza a fi inaugurat in septembrie.

 

APOLLO HERMANNSTADT. Omul de afaceri Simion Banea a investit 1,5 mil. euro in hotelul Apollo Hermannstadt, care va fi relansat dupa extinderea din ultimul an.

 

BULEVARD. Hotelul Continental Bulevard, concesionat de la Arhiepiscopia Sibiului de omul de afaceri Radu Enache, se va deschide la mijlocul lunii iunie, ca hotel de patru stele, dupa o investitie de 11 mil. euro.

 

POLISANO. Compania Sephora Impex SRL, controlata de Ilie Vonica, patronul distribuitorului de farmaceutice Polisano, construieste un hotel langa gara principala a Sibiului. Hotelul reprezinta o investitie de 1 milion de euro, urmand a fi dat in folosinta la sfarsitul acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Planuri pentru SIBIU
/actualitate/planuri-pentru-sibiu-1009191
1009191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.