Pivniceru: Am aşteptări de maximă normalitate în relaţia cu Traian Băsescu

Postat la 24 august 2012 6 afişări

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că are aşteptări de "maximă normalitate" în relaţia cu preşedintele Traian Băsescu. Mona Pivniceru preia, vineri dimineaţă, atribuţiile de ministru al Justiţiei.

Întrebată, la intrarea în sediul Ministerului Justiţiei, dacă s-a gândit la un înlocuitor al Codruţei Kovesi la Ministerul Public, Mona Pivniceru a spus că Ministerul Justiţiei nu se rezumă doar la numirea procurorului general, ci sunt multe alte probleme importante. Ministrul Justiţiei a mai spus, răspunzând unei întrebări, că are aşteptări de "maximă normalitate" în relaţia cu preşedintele Traian Băsescu. Mona Pivniceru a depus, joi, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Justiţiei, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui interimar, Crin Antonescu, şi a membrilor Guvernului prezenţia la eveniment.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
traian basescu,
pivniceru
/actualitate/pivniceru-am-asteptari-de-maxima-normalitate-in-relatia-cu-traian-basescu-9976716
9976716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.