Pinterest strânge alte 200 de milioane de dolari şi ajunge la o evaluare de 5 miliarde

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 mai 2014 36 afişări

Pinterest, reţeaua socială bazată pe distribuirea de fotografii, a strâns de curând finanţări în valoare de 200 de milioane de dolari.

Pinterest strânge alte 200 de milioane de dolari şi ajunge la o evaluare de 5 miliarde

Investiţiile duc valoarea firmei la 5 miliarde de dolari, relatează Business Insider. "Viziunea Pinterest este de a ajuta oamenii să descopere şi să păstreze lucrurile care le plac", a declarat Ben Silbermann, CEO şi cofondator al reţelei sociale. "Această nouă investiţie ne dă mai multe resurse pentru a îndeplini acea viziune."

Compania a mai strâns 200 de milioane de dolari în februarie 2013 şi 225 milioane de dolari în octombrie. În total, investiţiile în Pinterest au fost de 764 milioane de dolari.

Săptămâna trecută, compania era evaluată la 3,8 miliarde dolari. Se estimează că Pinterest controlează 23% din traficul redirecţionat către site-urile de e-commerce.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pinterest-strange-alte-200-de-milioane-de-dolari-si-ajunge-la-o-evaluare-de-5-miliarde-12630468
12630468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.