Pierre Lellouche: Franta nu are capacitatea de a primi 2,5 milioane de romi romani

Postat la 07 august 2010 14 afişări

Secretarul de stat francez pentru Afaceri Europene, Pierre Lellouche, a apreciat, vineri, la Bogota, ca Franta "nu poate primi 2,5 milioane de romi romani", un dosar asupra caruia Europa trebuie "sa se mobilizeze", in opinia lui.

"Dupa un nou val de cifre care arata o crestere a actelor de delincventa juvenila(a romilor, n.red.) am sesizat Consiliul european pentru a-i spune ca acest lucru nu mai poate sa dureze", a declarat secretarul de stat francez.

"Europa trebuie sa se mobilizeze (...) noi nu avem capacitatea, noi francezii, sa primim 2,5 milioane de romi romani", a declarat el, subliniind ca libertatea de circulatie a persoanelor in cadrul Uniunii Europene "nu inseamna libertatea de exploatare a copiilor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lellouche,
romani,
romi,
Franta
/actualitate/pierre-lellouche-franta-nu-are-capacitatea-de-a-primi-2-5-milioane-de-romi-romani-6802072
6802072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.