PIAŢA IMOBILIARĂ: Numărul autorizaţiilor de construire pentru locuinţe a scăzut. Ce regiuni sunt mai afectate

Postat la 28 august 2013 34 afişări

Numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a scăzut în primele şapte luni cu 2,6%, sau 562 avize, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 21.511, a anunţat miercuri Institutul Naţional de Statistică (INS).

PIAŢA IMOBILIARĂ: Numărul autorizaţiilor de construire pentru locuinţe a scăzut. Ce regiuni sunt mai afectate

"Cele mai semnificative scăderi au fost în următoarele regiuni de dezvoltare: Nord-Est (-542 autorizaţii), Sud-Muntenia (-179 autorizaţii) şi Sud-Est (-148 autorizaţii). Creşteri au fost în următoarele regiuni de dezvoltare: Vest (+176 autorizaţii), Bucureşti-Ilfov (+142 autorizaţii) şi Centru (+75 autorizaţii)", se arată într-un comunicat al INS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-imobiliara-numarul-autorizatiilor-de-construire-pentru-locuinte-a-scazut-ce-regiuni-sunt-mai-afectate-11276899
11276899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.