Piaţa de vopsele are nevoie de noi consolidări

Autor: Ioan Dornescu Postat la 03 aprilie 2013 80 afişări

Piaţa de lacuri şi vopsele, evaluată la sub 200 mil. euro şi disputată de 170-180 de jucători, are nevoie de consolidări, prin operaţiuni de fuziune sau preluare, afirmă Dragoş Militaru, CEO al grupului format din producătorii Fabryo şi Atlas Paints.

Piaţa de vopsele are nevoie de noi consolidări

Piaţa de lacuri şi vopsele, evaluată la sub 200 mil. euro şi disputată de 170-180 de jucători, are nevoie de consolidări, prin operaţiuni de fuziune sau preluare, afirmă Dragoş Militaru, CEO al grupului format din producătorii Fabryo şi Atlas Paints. Fuziunea dintre Fabryo Corporation, deţinută de fondul suedez de investiţii Oresa Ventures, şi Atlas Paints - producător de materiale şi finisaje pentru construcţii desprins din Atlas Corporation, controlată de omul de afaceri grec John Sitinas - reprezintă una dintre cele mai importante mişcări pe piaţa locală a construcţiilor din ultima perioadă. În 2012, cifra de afaceri a fost de peste 39 mil. euro.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Piaţa,
vopsele,
consolidări
/actualitate/piata-de-vopsele-are-nevoie-de-noi-consolidari-10710558
10710558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.