Phenianul repetă ameninţările cu un RĂZBOI "termonuclear" şi îndeamnă străinii să părăsească Sudul

Postat la 09 aprilie 2013 61 afişări

Coreea de Nord a repetat marţi ameninţarea cu declanşarea unui război "termonuclear" în Peninsula Coreea şi i-a îndemnat pe străinii prezenţi pe teritoriul sud-coreean să ia în calcul plecarea lor din această ţară.

Phenianul repetă ameninţările cu un RĂZBOI "termonuclear" şi îndeamnă străinii să părăsească Sudul

 "Peninsula coreeană se îndreaptă către un război termonuclear", a apreciat Comitetul Nord-Coreean pentru Pace în regiunea Asia-Pacific, într-un comunicat difuzat de agenţia de presă oficială KCNA.

"În caz de război, nu vrem ca străinii care trăiesc în Coreea de Sud să fie expuşi", continuă Comitetul, un organ de propagandă al regimului de tip stalinist, îndemnând "toate organizaţiile străine, întreprinderile şi turiştii să pună la punct măsuri de evacuare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/phenianul-repeta-amenintarile-cu-un-razboi-termonuclear-si-indeamna-strainii-sa-paraseasca-sudul-10724101
10724101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.