Pfizer achiziţionază Trillium Therapeutics, companie ce dezvoltă tratamente pentru cancer

Autor: Gabriel Negreanu Postat la 24 august 2021 35 afişări

Compania americană Pfizer, evaluată la 273 miliarde de dolari, a cumpărat Trillium Therapeutics pentru 2,3 ​​miliarde de dolari.

Pfizer achiziţionază Trillium Therapeutics, companie ce dezvoltă tratamente pentru cancer

Achiziţia face parte din strategia mai largă a Pfizer de a-şi dezvolta portofoliul de domenii în care activează, chiar dacă în prezent producţia şi vânzarea vaccinului anti-covid rămâne prioritatea în companie, relatează Reuters.

Trillium dezvoltă tratamente pentru cancerele de sânge, cum ar fi leucemia, care reprezintă aproximativ 6% din toate cazurile de cancer la nivel mondial anul trecut.

Pfizer are în plan utilizare tehnologiei ARN mesager, folosită pentu prima dată la scară largă în vaccinul anti-Covid, şi pentru alte tipuri de vaccinuri şi tratamente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pfizer,
achiziţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.