Petrom a scumpit din nou carburantii. La unele benzinarii, pretul ar putea depasi 6 lei/litru

Postat la 08 martie 2011 16 afişări

Marti, compania OMV Petrom a scumpit carburantii cu 9 bani/litru. Astfel, cel mai ieftin sortiment de benzina (Premium fara plumb 95) costa 5,16 lei/litru, iar cel mai scump (OMV Carrera 100), 5,96 lei/litru.

Dupa majorare, si motorina are un pret mai mare. Cel mai mic pret pe litru il are sortimentul Euro Diesel 5, respectiv 5,15 lei, iar cel mai mare, OMV Alpin Diesel, 5,63 lei.

Compania precizeaza pe site-ul oficial ca acestea sunt preturi de referinta, care pot varia in statiile de la nivel national cu plus/minus 5 puncte procentuale, ceea ce anseamna ca la unele pompe, pretul pe litru ar putea depasi 6 lei.

La ultima scumpire, de saptamana trecuta, compania a majorat preturile cu 8 bani pe litru in cazul benzinei si cu 6 bani pe litru in cazul motorinei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzinarii,
Petrom,
benzinarii,
pret
/actualitate/petrom-a-scumpit-din-nou-carburantii-la-unele-benzinarii-pretul-ar-putea-depasi-6-lei-litru-8039596
8039596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.