Petrolistii scumpesc din nou carburantii. Cresterile de pret nu puteau pica mai prost

Postat la 28 februarie 2011 22 afişări

Cele mai mari companii petroliere au scumpit in lant benzina si motorina cu 6-9 bani pe litru la sfarsitul saptamanii trecute. Barilul de petrol a ajuns la maximul ultimilor doi ani si jumatate. Oficial, conform preturilor de referinta anuntate de Petrom si Rompetrol, motorina a depasit si ea pragul de 5 lei pe litru, dupa ce benzina a facut acest salt inca de la inceputul anului.

De la 1 ianuarie si pana in prezent, Petrom a anuntat cinci modificari ale preturilor la pompa, patru dintre acestea aducand scumpirea carburantilor. Ultima aplicata de companie a fost si cea mai mare din 2011, benzina si motorina scumpindu-se fiecare cu cate 9 bani pe litru.

Rompetrol, al doilea mare jucator din piata, a scumpit tot vineri motorina cu 9 bani pe litru, iar benzina cu 6 bani.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/petrolistii-scumpesc-din-nou-carburantii-cresterile-de-pret-nu-puteau-pica-mai-prost-8016482
8016482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.