„Petrecere de pietoni”. Străzile din centrul oraşului Timişoara vor fi închise pentru maşini

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 iulie 2021 123 afişări

Străzile din centrul oraşului Timişoara vor fi închise pentru maşini, iar pe carosabil vor fi organizate activităţi pentru membrii comunităţii. Proiectul lansat de Primărie se numeşte „Petrecere de pietoni” şi se va desfăşura în weekend, pe 24 şi 25 iulie.

„Petrecere de pietoni”. Străzile din centrul oraşului Timişoara vor fi închise pentru maşini

Principalele străzi din centrul oraşului Timişoara vor fi blocate pentru circulaţia auto la sfârşitul săptămânii.

„Petrecere de pietoni! În 24-25 iulie vom închide parţial sau total câteva artere mari pe care vor avea loc concerte, vizionări de filme, activităţi sportive şi de recreere, ateliere pentru copii”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Timişoara, pe Facebook.

Primarul Dominic Fritz a explicat de ce vor fi blocate străzile care duc spre centrul oraşului Timişoara.

„Vrem să arătăm că spaţiul public poate fi pus la dispoziţie pentru toată lumea, nu este doar pentru maşini, ci pentru toată comunitatea”, a explicat primarul Dominic Fritz.

Potrivit primarului Fritz, vor fi trei zone principale care vor fi închise pentru maşini. Pe una dintre cele patru benzi ale unui bulevard vor putea trece doar bicicletele şi tricicletele, iar în alte părţi traficul auto va fi complet interzis deoarece pe carosabil vor fi montate ecrane pentru filme, scene pentru spectacole şi obiecte pentru diferite activităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic,
eveniment,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.