Peste un milion de dolari au dispărut dintr-un avion pe aeroportul JFK din New York

Autor: Ana Borlescu Postat la 26 iunie 2013 91 afişări

Poliţia federală americană (FBI) anchetează dispariţia a 1,2 milioane de dolari în numerar, care se aflau la bordul unui avion elveţian pe aeroportul John F. Kennedy din New York, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt marţi.

Peste un milion de dolari au dispărut dintr-un avion pe aeroportul JFK din New York

Banii au dispărut dintr-un avion al companiei elveţiene Swiss Airlines care a aterizat la JFK sâmbătă, a precizat pentru AFP Kelly Langmesser, purtătoare de cuvânt a FBI la New York. Aeroportul JFK din New York a fost în 1978 scena unui jaf spectaculos, când cinci milioane de dolari în numerar precum şi bijuterii în valoare de 875.000 de dolari au fost furate dintr-un avion al companiei germane Lufthansa.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
FURT,
AEROPORT,
new york
/actualitate/peste-un-milion-de-dolari-au-disparut-dintr-un-avion-pe-aeroportul-jfk-din-new-york-11028881
11028881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.