Peste o sută de persoane au murit după mai multe explozii la un depozit de muniţie din Congo

Postat la 05 martie 2012 18 afişări

Peste o sută de persoane au fost ucise într-o serie de explozii, duminică, la un depozit de muniţie în Brazzaville, capitala Congo, a declarat ministrul congolez de Interne, care nu a putut preciza numărul de răniţi.

"Sunt cel puţin o sută de morţi. Numărul răniţilor este dificil de estimat pentru moment", a declarat ministrul Raymond Mboulou, citând surse din spitalele militare şi civile. Informaţiile au fost furnizate prin telefon de la Kinshasa, capitala statului vecin, Republica Democrată Congo. "Am luat o serie de măsuri. Preşedintele (congolez Denis Sasson Nguesso) a dat instrucţiuni, am rechiziţionat farmaciile şi suntem pe cale de a găsi modalităţi de cazare pentru cetăţeni. Mai multe case au fost distruse în întreaga zonă " atinsă de explozii, a adăugat acesta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozii,
depozit,
munitie,
congo
/actualitate/peste-o-suta-de-persoane-au-murit-dupa-mai-multe-explozii-la-un-depozit-de-munitie-din-congo-9370098
9370098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.