Peste jumătate dintre bulgari vor demisia Guvernului Oreşarski

Postat la 15 iulie 2013 49 afişări

Peste jumătate dintre bulgari (60 la sută) susţin protestele antiguvernamentale din această ţară, potrivit unui sondaj realizat de Centrul naţional pentru cercetarea opiniei publice, relatează site-ul Novinite.com.

Peste jumătate dintre bulgari vor demisia Guvernului Oreşarski

 În total, 37 la sută dintre persoanele chestionate vor ca Guvernul să demisioneze imediat, potrivit anchetei, care precizează că această opţiune este susţinută de tineri şi persoane educate. Alte 23 la sută afirmă că vor ca Guvernul să demisioneze, dar nu imediat.

O proporţie de 30 la sută dintre persoanele intervievate ar vrea ca Guvernul să rămână în funcţie. Această opţiune este exprimată în special de persoane în vârstă, cu grad scăzut de educaţie şi de cele care trăiesc în comunităţi mici.

Dintre persoanele chestionate, 47 la sută consideră că situaţia din ţară se va îmbunătăţi dacă vor avea loc alegeri anticipate, în timp ce 35 la sută cred contrariul, potrivit sondajului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-jumatate-dintre-bulgari-vor-demisia-guvernului-oresarski-11124485
11124485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.