Peste 90.000 de oameni, la petrecerile publice organizate de Revelion în Capitală

Postat la 01 ianuarie 2013 13 afişări

Peste 90.000 de oameni au petrecut Revelionul 2013 la cele şase evenimente publice organizate în Capitală, cei mai mulţi alegând să asiste şi să se distreze la concertele organizate în Piaţa Constituţiei şi Piaţa Revoluţiei.

Peste 30.000 de oameni au venit la "Supervelionul" ProFM din Piaţa Revoluţiei să asculte muzică şi să se distreze alături de DJ-ii postului de radio, în calitate de maeştri de ceremonie ai serii, şi de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj şi concurenţi de la Vocea României, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. În Piaţa Constituţiei, unde Primăria Capitalei a organizat concerte cu artişti şi trupe ca Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Direcţia 5, Vunk şi Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra, împreună cu invitaţii săi - DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who -, au fost prezenţi circa 45.000 de bucureşteni, au declarat, pentru, MEDIAFAX reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revelion,
petrecere,
aer liber,
capitala,
bucuresti
/actualitate/peste-90-000-de-oameni-la-petrecerile-publice-organizate-de-revelion-in-capitala-10421046
10421046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.