Peste 650 de persoane arestate la Londra si Birmingham, in urma violentelor

Postat la 10 august 2011 19 afişări

Peste 650 de persoane au fost arestate la Londra si Birmingham, in centrul Angliei, dupa revoltele violente din ultimele zile, a anuntat marti politia britanica.

Un numar de 525 de persoane au fost arestate in capitala britanica, unde celulele comisariatelor sunt pline dupa trei nopti de violente consecutive, potrivit bilantului oferit de Scotland Yard. La Birmingham, al doilea oras ca marime din tara, unde violentele s-au declansat in noaptea de luni spre marti, au fost arestate 138 de persoane, intre care unele "uimitor de tinere", potrivit politiei, care le-a cerut familiilor sa se asigure ca adolescentii lor raman acasa seara. Circa 800 de protestatari au jefuit aproximativ 30 de magazine din centrul Birmingham, iar un comisariat a fost incendiat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
londra,
marea britanie,
proteste,
revolte
/actualitate/peste-650-de-persoane-arestate-la-londra-si-birmingham-in-urma-violentelor-8593732
8593732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.