Peste 50 de naţionalităţi reunite la o şcoală din Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 28 mai 2013 75 afişări

Reprezentanţi din 54 de ţări s-au reunit pentru a onora diversitatea şi culturile din toată lumea, în cadrul unui festival internaţional organizat în Capitală.

Peste 50 de naţionalităţi reunite la o şcoală din Bucureşti

Festivalul a fost organizat de Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti(AISB) cu scopul aniversării celor 50 de ani pe care împliniţi. Pe tot parcursul acestui an academic, studenţii, absolvenţii, profesorii, angajaţii şi părinţii AISB au celebrat aniversarea celor 50 de ani, iar  Festivalul Internaţional a marcat închiderea evenimentului.

Atracţia principală a acestuia a fost îngroparea capsulei timpului 2013-2013. Capsula cu amintiri din 2012-2013 a fost închisă şi se va redeschide de către cei care vor face parte din comunitatea AISB în anul 2062-2063. Elevii au ales obiecte care să caracterizeze viaţa din 2012-2013, precum un CD cu fotografii ale vremii, un rucsac cu Spiderman, teme şi poveşti de-ale elevilor sau un CD cu cele mai populare clipuri video de pe Youtube. Pe lângă  îngroparea  capsulei, evenimentul a mai conţinut şi un fashion show internaţional, unde s-au prezentat costume şi haine tradiţionale din toată lumea, standuri cu specific naţionaş pentru a împărtăşi moştenirea culturală a familiilor din comunitatea AISB, degustări de mâncăruri internaţioanle, jocuri pentru toate vârstele.

AISB este recunoscută de Ministerul Educaţiei din România şi este acreditată de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools, şi de Organizaţia de Bacalaureat Internaţional. AISB a înregistrat reuşite academice de excepţie iar absolvenţii AISB precum şi alţi foşti elevi au fost acceptaţi la universităţi de prim rang din lume.  Aceste rezultate deosebite ale Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti sunt rezultatul miilor de oameni care au făcut parte din comunitatea noastră şi a celor ce ne vor conduce către următoarea jumătate de secol.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-50-de-nationalitati-reunite-la-o-scoala-din-bucuresti-10905891
10905891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.