Peste 30.000 de protestatari la mars. Ponta, in Piata Constitutiei: Azi scapam de Guvern, asa sa dea Dumnezeu

Postat la 27 octombrie 2010 49 afişări

Peste 30.000 de oameni marsaluiesc spre Palatul Parlamentului. Primele coloane de manifestanti au ajuns in Piata Constitutiei in jurul orei 12.45, unde vor astepta rezultatul votului la motiunea de cenzura.

Aici ii asteptau alte cateva sute de sindicalisti care de miercuri de la ora 8.00 protesteaza la portile de intrare in sediul Parlamentului. Printre cei prezenti sunt si studenti, care au banderole albe pe brat.

13:00 - Ponta, in Piata Constitutiei: "Azi scapam de Guvern, asa sa dea Dumnezeu"Victor Ponta le-a spus sindicalistilor, inainte sa intre in Parlament, ca astazi vor scapa de Guvernul Boc, intrebandu-i daca au incredere in PSD, iar protestarii le-au transmis parlamentarilor sa aiba grija cum voteaza la motiunea de cenzura.Victor Ponta s-a urcat pe scena amenajata in Piata Constitutiei si s-a adresat sindicalistilor : "Azi scapam de Guvern, asa sa dea Dumnezeu"."Aveti incredere in noi?", a intrebat liderul PSD, care apoi a coborat de pe scena.

Cititi mai multe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
proteste,
Guvern
/actualitate/peste-30-000-de-protestatari-la-mars-ponta-in-piata-constitutiei-azi-scapam-de-guvern-asa-sa-dea-dumnezeu-7583418
7583418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.