Peste 2.000 de locuri de munca scoase la bataie la Targul Angajatori de Top. Vezi cine face angajari

Autor: Ana Raduta Postat la 30 martie 2011 17 afişări

Peste 90 de companii, cu 2.250 de locuri de munca disponibile vor participa la acest targ de angajare.

34% dintre companiile participante sunt din industria IT&C, care si anul acesta domina topul celor mai activi angajatori, 15% din FMCG, 14% din domeniul serviciilor externalizate, 13% din inginerie, 8% din consultanta si audit. Cu o prezenta minoritara s-au inscris si companii din sectorul financiar-bancar, retail, media si publicitate.

Cele peste 2.250 de oportunitati de cariera sunt adresate candidatiilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor, iar printre joburile disponibile sunt atat pozitii entry level, mid-level, cat si senior. Una dintre companiile cu planuri de recrutare pentru aceasta primavara este Deloitte, care urmareste sa angajeze intre 50-60 de oameni pentru pozitii de entry-level si 20-30 de auditori sau consultanti cu experienta.

Si in IT&C planurile de angajare sunt mari. "Odata cu preluarea ITC Networks de catre Luxoft, proiectele noastre s-au diversificat de la proiecte exclusiv in domeniul telecomunicatiilor, la proiecte de dezvoltare software pentru servicii financiare, automotive, industria aeronautica. In 2011 intentionam sa angajam peste 200 de specialisti - 25% juniori, 45% mid-level si 30% seniori", spune Monica Vierita, HR&Operations Manager, Luxoft Romania.

Profilul candidatului cautat de companiile participante este reprezentat de tinerii profesionisti cu experienta relevanta in domeniul in care vor sa se angajeze, care cunosc cel putin o limba straina de circulatie europeana.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-2-000-de-locuri-de-munca-scoase-la-bataie-la-targul-angajatori-de-top-vezi-cine-face-angajari-8112432
8112432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.