Peste 150.000 de soferi filmati in Bulgaria de camerele politiei vor ramane fara permis

Postat la 17 august 2010 34 afişări

Peste 150.000 de soferi ar putea ramane fara permis dupa ce au circulat pe soselele din Bulgaria. Potrivit Sofia News Agency, politia rutiera bulgara a anuntat ca va retrage permisele de conducere in toamna acestui an, dupa ce va procesa imaginile surprinse de cele 15 camere de supraveghere.

Masura ar putea afecta numerosi romani, avand in vedere ca cei mai multi - cateva sute de mii-, prefera sa-si petreaca vacantele in Bulgaria, Turcia sau Grecia. Fie petrecand sejururi la bulgari, fie doar tranzitand tara vecina, de regula romanii se deplaseaza cu masina, ceea ce ii poate transforma in tinte sigure atat pentru agentii de circulatie din teren, cat si pentru cei care ii supravegheaza de la distanta, cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
rutier,
Bulgaria,
politie,
camere,
soferi
/actualitate/peste-150-000-de-soferi-filmati-in-bulgaria-de-camerele-politiei-vor-ramane-fara-permis-6916748
6916748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.