Peste 15.000 de clădiri conectate la reţeaua GTS

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 martie 2013 23 afişări

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicaţii şi data center din Europa Centrală şi de Est cu afaceri şi în România, a depăşit pragul de 15.000 de clădiri conectate la reţeaua sa de fibră optică şi radio.

Peste 15.000 de clădiri conectate la reţeaua GTS

În ultimii doi ani, GTS a investit peste 30 de milioane de euro anual în extinderea reţelei, creşterea acesteia fiind cea mai puternică din regiune. în 2012, reţeaua deţinută şi operată de GTS a crescut cu peste 1.300 de noi clădiri conectate, o medie de peste 3 clădiri zilnic, pe fondul cererii crescute de bandă pentru servicii de date.

“Reţelele noastre metropolitane conectează clădirile comerciale la reţeaua noastră regională de fibră optică, care acoperă Cehia, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia. Această acoperire extinsă ne permite să oferim o varietate mai mare de soluţii şi servicii de calitate mai bună, pentru a răspunde cerinţelor ridicate ale clienţilor noştri. Mai multe clădiri înseamnă că mai mulţi clienţi pot beneficia de serviciile noastre de Ethernet, care se dezvoltă într-un ritm rapid, precum şi de soluţiile noastre inovatoare de comunicare şi colaborare”, a declarat Ignacio Irurita, CTO al GTS.

GTS deţine cea mai extinsă reţea din Europa Centrală şi de Est, de peste 26.000 km, din care 7.500 km în cadrul unor pieţe metropolitane majore, potrivit declaraţiilor companiei, oferind servicii de conectivitate, de data center (cu 13 centre de date în Europa Centrală şi de Est) şi soluţii cloud.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-15-000-de-cladiri-conectate-la-reteaua-gts-10689518
10689518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.