Personalul Lufthansa, în grevă: Compania a anulat peste 670 de zboruri în Europa

Postat la 21 martie 2013 31 afişări

Cea mai importantă companie aeriană germană, Lufthansa, a anulat peste 670 de zboruri prevăzute joi în Europa, din cauza unei greve de avertisment a personalului său de la sol de pe aeroporturi germane, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Personalul Lufthansa, în grevă: Compania a anulat peste 670 de zboruri în Europa

 Lufthansa şi-a anunţat joi intenţia de a anula aproximativ 500 de zboruri, un număr revăzut în creştere.

Aeroporturile din Frankfurt (vest) şi Munchen (sud), cele mai importante terminale Lufthansa, sunt afectate de această grevă organizată de către Sindicatul Verdi, dar şi cele din Berlin, Hamburg (nord), Düsseldorf şi Koln (vest).

Compania a hotărât să anuleze aproape toate zborurile în Germania şi în Europa, între orele locale 5.00 (6.00, ora României) şi 12.00 (13.00, ora României) pe aeroporturile în care are loc greva de avertisment.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/personalul-lufthansa-in-greva-compania-a-anulat-peste-670-de-zboruri-in-europa-10681413
10681413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.