Perioada indemnizatiei de copii, redusa la un an. Suma ramane aceeasi

Postat la 07 decembrie 2010 13 afişări

Perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului va fi redusa, din 2011, de la doi ani la un an pentru viitoarele mame, fara sa fie afectata valoarea indemnizatiei, modificari care nu vor fi aplicate si beneficiarilor actuali, a anuntat, luni seara, premierul Emil Boc.

Limita minima a indemnizatiei va ramane astfel, in ambele cazuri, la 600 lei, iar limita maxima la 3.400 lei.Viitoarele mame vor putea sta si in al doilea an in concediu de crestere a copilului, dar fara plata, si vor beneficia de o prima lunara de 500 lei daca se intorc la munca oricand in perioada celui de-al doilea an in care pot opta pentru acest concediu neplatit.Mamele aflate deja in concediu vor beneficia de actuala indemnizatie, aflata in plata, pentru perioada de doi ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
indemnizatii,
copii,
mame
/actualitate/perioada-indemnizatiei-de-copii-redusa-la-un-an-suma-ramane-aceeasi-7787214
7787214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.