Pericolul din umbră care pândeşte Europa. Deja e prea târziu să mai facem ceva

Autor: Ştefan Stan Postat la 07 mai 2016 10342 afişări

Ţările aflate în curs de dezvoltare se confruntă cu genul de ...

Pericolul din umbră care pândeşte Europa. Deja e prea târziu să mai facem ceva
Ţările aflate în curs de dezvoltare se confruntă cu genul de dezechilibru la nivelul populaţiei înregistrat de Japonia, unde vânzările de scutece pentru adulţi le depăşesc pe cele de scutece pentru bebeluşi, avertizează agenţia de rating S&P. Costul scăderii ratei fertilităţii ameninţă să apese greu asupra economiilor cu cel mai alert ritm de creştere din lume, scrie Financial Times.

 

Potrivit analizelor S&P, populaţiile în curs de îmbătrânire din ţările emergente obligă guvernele să crească accesul la servicii medicale în timp ce acestea se bazează pe o forţă de muncă în scădere pentru a plăti pentru programele sociale, ceea ce duce la deteriorarea finanţelor publice şi la creşterea îndatorării la nivel de guvern.

 

Vedeţi AICI ce se va întâmpla 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stiri,
zf,
europa,
pericol,
crestere
/actualitate/pericolul-din-umbra-care-pandeste-europa-deja-e-prea-tarziu-sa-mai-facem-ceva-15288912
15288912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.