Percheziţii la suspecţi de furt de combustibil şi contrabandă cu ţigări. Prejudiciul estimat, 800.000 lei

Postat la 01 martie 2013 44 afişări

Poliţiştii prahoveni fac, vineri, şapte descinderi în baza unor mandate de percheziţie, într-un dosar care vizează activitatea infracţională a mai multor persoane suspectate de furt de produse petroliere şi contrabandă cu ţigări, prejudiciul estimat de anchetatori în acest dosar fiind de 800.000 lei.

Percheziţii la suspecţi de furt de combustibil şi contrabandă cu ţigări. Prejudiciul estimat, 800.000 lei

 Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, vineri dimineaţă, poliţiştii însoţiţi de trupe speciale fac şapte percheziţii în municipiul Ploieşti.

Conform anchetatorilor, este vizată activitatea infracţională a mai multor persoane suspectate că, începând din anul 2012, au sustras produse petroliere şi au făcut contrabandă cu produse accizabile din tutun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-la-suspecti-de-furt-de-combustibil-si-contrabanda-cu-tigari-prejudiciul-estimat-800-000-lei-10620342
10620342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.