Percheziţii la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unor reclamaţii privind un concurs de angajare

Postat la 29 ianuarie 2013 7 afişări

Mai mulţi poliţişti şi un procuror fac percheziţii, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tâgu Jiu, în urma unor reclamaţii depuse la Poliţia Judeţeană Gorj după un concurs de angajare desfăşurat în toamna anului 2012.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, George Neagoe, reclamaţiile respective vizează modul în care s-au făcut angajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

El a precizat că o parte dintre angajări au fost contestate de candidaţii care au pierdut concursul.

Managerul privat al spitalului din Târgu Jiu, Cristian Vlădoianu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că, marţi, în jurul orei 10.30, mai mulţi poliţişti şi un procuror de caz au venit la unitatea medicală cu o ordonanţă de percheziţie şi au cerut să aibă acces la birourile angajaţilor de la resurse umane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-la-spitalul-de-urgenta-targu-jiu-in-urma-unor-reclamatii-privind-un-concurs-de-angajare-10527907
10527907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.