Percheziţii în Capitală şi 11 judeţe, la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda "accidentul"

Postat la 23 iulie 2013 39 afişări

Poliţiştii fac, marţi, 14 percheziţii în penitenciarele Galaţi, Iaşi, Craiova, Tulcea, Mărgineni-Giurgiu şi la 42 de adrese din Bucureşti şi 11 judeţe, la persoane suspectate de înşelăciuni telefonice prin metoda "accidentul".

Percheziţii în Capitală şi 11 judeţe, la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda "accidentul"

 Percheziţiile din cele cinci unităţi de detenţie vizează 14 persoane încarcerate, dintre care opt din Penitenciarul Galaţi, câte două din penitenciarele Iaşi şi Tulcea şi câte una din penitenciarele Craiova şi Mărgineni-Giurgiu, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Alte 42 de percheziţii au loc simultan la locuinţele unor suspecţi, dintre care câte zece în judeţele Brăila şi Călăraşi, şase în Galaţi, câte trei în Bucureşti, Ilfov şi Suceava, două în Buzău şi câte una în Ialomiţa, Vâlcea, Caraş-Severin, Hunedoara şi Iaşi.

Persoanele depistate urmează să fie duse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-capitala-si-11-judete-la-persoane-suspectate-de-inselaciuni-prin-metoda-accidentul-11143153
11143153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.