Percheziţii în Capitală la suspecţi de înşelăciuni şi spălare de bani

Postat la 02 aprilie 2013 54 afişări

Poliţiştii bucureşteni de investigarea fraudelor fac, marţi dimineaţă, trei percheziţii la locuinţele unor suspecţi de înşelăciuni şi spălare de bani care ar fi cumpărat materiale de construcţii prin firme-fantomă şi folosind cecuri fără acoperire, informează Poliţia Capitalei.

Percheziţii în Capitală la suspecţi de înşelăciuni şi spălare de bani

 Acţiunea poliţiştilor bucureşteni de la Sectorul 3 a fost demarată după monitorizarea activităţii suspecţilor timp de mai multe luni.

Astfel, precizează sursa citată, poliţiştii au descoperit că suspecţii achiziţionau materiale de construcţii prin intermediul unor firme-fantomă care erau prezentate ca fiind solvabile.

În realitate, spun poliţiştii, membrii grupului infracţional contactau furnizori de bunuri de pe întreg teritoriul României, achiziţionau mărfurile şi le achitau cu cecuri fără acoperire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-capitala-la-suspecti-de-inselaciuni-si-spalare-de-bani-10706180
10706180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.