Pensionarii au ieşit din nou în stradă în faţa Guvernului, pentru a cere mărirea veniturilor

Postat la 22 noiembrie 2011 9 afişări

Câteva sute de pensionari au protestat marţi în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi de anunţul îngheţării pensiilor şi în 2012, spunând că nu mai pot supravieţui cu banii actuali şi cerându-le guvernanţilor "să nu le grăbească sfârşitul".

Cei aproximativ 500 de pensionari strigau "Jos Băsescu" şi "Demisia" şi aveau pancarte pe care scria "Nu îngropaţi de vii pensionarii", "Genocid în portocaliu", "Pentru pensionari doar umilinţă?!", "Voi - viaţă fericită, noi - bătrâneţe chinuită", "Nu ne luaţi dreptul la viaţă", "Guvernanţi mincinoşi, plecaţi voi, să nu murim noi".

Protestul a fost organizat de Federaţia Naţională a Sindicatelor Pensionarilor din România (FNSPR), în Piaţa Victoriei, între orele 11.00 şi 13.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pensionarii-au-iesit-din-nou-in-strada-in-fata-guvernului-pentru-a-cere-marirea-veniturilor-8997000
8997000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.