Pe ce se bazeaza procurorii DNA cand spun dosarul coruptiei din vami va ajunge la persoane “cu functii inalte”

Postat la 04 martie 2011 8 afişări

Procurorii DNA spera ca ancheta in dosarul coruptiei din vami sa ajunga pana la "Regina". Afirmatia a fost facuta, joi, de catre un anchetator anticoruptie, in fata magistratilor care au judecat cererea de punerea in libertate a lui Cornel Costea, fostul sef al Biroului Vamal Ploiesti.

Procurorul de sedinta al DNA - care este si procurorul care instrumenteaza dosarul - si-a sustinut cauza, spunandu-le judecatorilor ca ancheta in cazul Costea se va extinde, urmand sa ajunga la persoane cu functii inalte. "Desi a semnat declaratia olografa, nu a semnat-o si pe cea tipizata, deoarece este probabil vorba de denunturile pe care le-a facut. Actiunea penala se va extinde in acest caz mult mai mult, deoarece noi nu ne-am asteptat ca actiunea care l-a vizat pe el sa ne conduca mult mai sus, la persoane cu functii mai inalte decat ale sale", a pledat procurorul DNA.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
DNA,
promisiuni,
coruptie,
vami,
dosare
/actualitate/pe-ce-se-bazeaza-procurorii-dna-cand-spun-dosarul-coruptiei-din-vami-va-ajunge-la-persoane-cu-functii-inalte-8029209
8029209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.