PE a adoptat un raport privind scăderea preţurilor la roaming începând cu luna iulie

Postat la 10 mai 2012 12 afişări

Parlamentul European a adoptat, joi, raportul "Roaming 3", care prevede o scădere substanţială atât a preţurilor la convorbiri cât şi la transferul de date în roaming, începând cu luna iulie a acestui an.

Noua scădere a preţurilor la roaming va intra în vigoare în iulie 2012, iar separarea serviciilor de roaming din 2014, concomitent cu o noua scădere a preţurilor.

Potrivit unui comunicat de presă al grupului ALDE remis agenţiei MEDIAFAX, dacă plafonul pentru tarifele la convorbiri în roaming este în prezent de 0,35 Euro pentru apelurile efectuate, de la 1 iulie 2012 acest plafon va fi de 0,29 Euro.

Conform sursei citate, elementul cheie al acestui raport este faptul că, începând cu 1 iulie 2014, un client are posibilitatea de a alege un furnizor de apeluri naţionale şi altul pentru serviciile de roaming, păstrându-şi în acelaşi timp numărul de telefon, cartela SIM şi aparatul fără să plătească taxe suplimentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PE,
lege,
roming
/actualitate/pe-a-adoptat-un-raport-privind-scaderea-preturilor-la-roaming-incepand-cu-luna-iulie-9612991
9612991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.