PDL solicită Guvernului Ponta să majoreze salariile bugetarilor cu 16%, nu cu 8%

Postat la 07 mai 2012 18 afişări

PDL solicită Guvernului Ponta să majoreze salariile bugetarilor cu 16%, aşa cum se angajase Executivul condus de Mihai Răzvan Ungureanu, şi nu cu 8%, această decizie anunţată de Florin Georgescu reprezentând, în opinia democrat-liberalilor, "un eşec" al negocierilor cu FMI şi CE.

PDL susţine, într-un comunicat, că Guvernul Ponta are banii pentru a reîntregii salariile bugetarilor cu 16%.

"Comisia de Muncă a Partidului Democrat Liberal solicită Guvernului Victor Ponta să majoreze salariile bugetarilor cu 16%, aşa cum se angajase Executivul condus de Mihai Răzvan Ungureanu, şi nu cu 8%, cum a anunţat în această dimineaţă ministrul Finanţelor, Florin Georgescu. Apreciem că tranşa de majorare de 8% reprezintă un eşec al negocierilor purtate cu FMI şi Comisia Europeană şi arată nivelul de încredere pe care organismele internaţionale cu care România are acorduri îl oferă guvernării de stânga instalate în ţara noastră", se mai arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvernului Ponta,
PDL,
bugetari
/actualitate/pdl-solicita-guvernului-ponta-sa-majoreze-salariile-bugetarilor-cu-16-nu-cu-8-9601335
9601335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.