PDL, "profund îngrijorat" de intenţia lui Dragnea ca Bucureştiul să intre în Regiunea Muntenia

Postat la 19 iulie 2013 42 afişări

PDL Bucureşti critică ideea introducerii municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia, menţionată ca posibilă de către vicepremierul Liviu Dragnea, menţionând că cere premierului şi USL să anunţe public care este proiectul lor pentru regiunea Bucureşti-Ilfov.

PDL, "profund îngrijorat" de intenţia lui Dragnea ca Bucureştiul să intre în Regiunea Muntenia

"Liviu Dragnea şi USL continuă capodopera mentorului lor Nicolae Ceauşescu şi vor o regiune în care nu Bucureştiul să fie Capitala, ci alte oraşe controlate de baronii locali ai USL! PDL Bucureşti îşi exprimă profunda îngrijorare faţă de intenţia vicepremierului USL Liviu Dragnea ca Bucureştiul să facă parte din "Regiunea Muntenia" care, în opinia baronului socialist, ar urma să aibă ca şi capitală un alt oraş decât actuala Capitală a ţării. PDL reaminteşte baronului Dragnea că Bucureştiul este oraşul care dă cea mai mare parte din PIB-ul acestei ţări, în care şomajul are cotele cele mai scăzute şi unde s-au concentrat cele mai multe investiţii financiare în ultimii ani", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pdl-profund-ingrijorat-de-intentia-lui-dragnea-ca-bucurestiul-sa-intre-in-regiunea-muntenia-11132500
11132500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.