PDL: Masca de pe faţa USL a căzut. S-a dat startul majorării taxelor şi impozitelor

Postat la 08 ianuarie 2013 11 afişări

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că în aceste zile a căzut masca de pe faţa USL, care a dat startul majorării taxelor şi impozitelor, introducerii impozitului forfetar, arătând că PDL cere clarificarea rapidă a bâlbâielilor legislative în acest sens.

"În aceste zile a căzut masca de pe faţa USL, un USL care a avut o mască în opoziţie, a avut o mască în cele 8 luni de guvernare din 2012. Vedem astăzi faţa reală a USL, după ce s-au văzut cu sacii în căruţă şi au fost votaţi de majoritatea românilor", a spus într-o conferinţă de presă, Flutur, adăugând că USL a dat startul majorării impozitelor şi taxelor şi al introducerii de taxe şi impozite noi şi anunţă introducerea impozitului forfetar, pe care l-au blamat şi l-au criticat foarte mult.

El a adăugat că reprezentanţii USL "au arhivat, au camuflat tendinţa, prin septembrie, de majorare a taxelor şi impozitelor, pentru că intrau în campanie electorală", iar PDL "cere intrarea în legalitate şi să nu se ia castanele fierbinţi cu mâna primarilor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PDL,
USL,
Masca
/actualitate/pdl-masca-de-pe-fata-usl-a-cazut-s-a-dat-startul-majorarii-taxelor-si-impozitelor-10440286
10440286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.