PDL după Ungureanu: pariul pe 2014

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 mai 2012 20 afişări

Cu un PDL în criză, din cauza tendinţei de rupere a unor întregi organizaţii după căderea guvernului Ungureanu, şi cu perspectiva unui vot uninominal promovat de USL tocmai pentru a nimici la alegeri opoziţia, ultima redută a dreptei la putere a rămas preşedinţia.

Cum însă Traian Băsescu nu mai poate candida pentru un alt mandat, speranţa adepţilor PDL a rămas în M.R. Ungureanu, susţinut de o viitoare construcţie politică de dreapta, construcţie care are însă nevoie obligatoriu să se sprijine pe aparatul din teritoriu al PDL pentru a avea relevanţă.

Ungureanu nu şi-a anunţat încă intenţiile, însă scenariile deja au apărut, de la o preluare de către ex-premier a şefiei unui PDL curăţat de traseişti şi până la fondarea unei noi formaţiuni care să fuzioneze ulterior cu acel PDL curăţat şi cu orice alte grupări de dreapta dispuse să i se alăture.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pdl-dupa-ungureanu-pariul-pe-2014-9596721
9596721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.