PDL boicotează referendumul: Alegătorii să nu participe la vot pe 29 iulie

Postat la 24 iulie 2012 6 afişări

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Surse din partid au relatat pentru MEDIAFAX că decizia a fost luată cu 59 de voturi "pentru" şi o abţinere.

Conform surselor citate, PDL a decis totodată să nu îşi retragă reprezentanţii din secţiile de votare. Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, marţi, că în cursul dimineţii a avut o discuţie cu liderii PDL şi că democrat-liberalii nu îşi vor retrage reprezentanţii din secţiile de votare. Întrebat într-o discuţie on-line la ziare.com de ce PDL îşi va retrage reprezentanţii din secţiile de votare, Traian Băsescu a răspuns: "Nu vor fi retraşi, am discutat azi-dimineaţă cu PDL, nu vor retrage oamenii din secţiile de votare".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
pdl,
alegatori,
vot
/actualitate/pdl-boicoteaza-referendumul-alegatorii-sa-nu-participe-la-vot-pe-29-iulie-9899418
9899418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.