PC contestă candidatura lui Biro Albin, propus de UDMR, pentru Consiliul ASF

Postat la 18 iunie 2013 47 afişări

PC contestă candidatura lui Biro Albin, propus de UDMR, pentru Consiliul ASF, conservatorii depunând în acest sens o adresă la Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. PC argumentează contestaţia prin faptul că nu s-a respectat argumentul politic la desemnarea candidaţilor pentru Consiliul ASF.

PC contestă candidatura lui Biro Albin, propus de UDMR, pentru Consiliul ASF

 De asemenea, conservatorii mai arată că Biro Albin a încasat sume compensatorii în valoare de 210.000 de Euro, la 25 aprilie 2013, ca urmare a plecării din funcţia de membru al CA al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

PC propune Birourilor permanente reunite reluarea procedurii de avizare a membrilor neexecutivi ai Consiliului ASF, considerând că este "incorect şi ilegal" ca Biro Albin să mai poată ocupa o funcţie de membru neexecutiv, în condiţiile în care nu a respectat procedura de depunere a declaraţiei privind îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate şi incompatibilitate prevăzute în lege.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pc-contesta-candidatura-lui-biro-albin-propus-de-udmr-pentru-consiliul-asf-10980328
10980328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.