Patru arme care ar aparţine suspecţilor furtului de tablouri din Olanda, găsite de anchetatori

Postat la 01 martie 2013 23 afişări

Patru arme de vânătoare, care ar aparţine suspecţilor din cazul furtului de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Olanda, au fost găsite de procurorii DIICOT în urma unor percheziţii făcute în judeţul Tulcea, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Patru arme care ar aparţine suspecţilor furtului de tablouri din Olanda, găsite de anchetatori

 Potrivit surselor citate, la acest moment, specialiştii în balistică verifică starea armelor, precum şi permisele de deţinere a acestora.

Aceleaşi surse au spus armele erau folosite de cei trei suspecţi arestaţi în cazul furtului de tablouri din Olanda.

Întrebate dacă în acest caz procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au pus sub învinuire şi un al patrulea suspect, respectiv o persoană care ar fi coordonat activitatea infracţională a celor trei suspecţi, sursele citate au precizat că nu pot oferi lămuriri în acest moment şi au infirmat totodată găsirea vreunui tablou dintre cele furate din Olanda şi căutate de autorităţile române.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olanda,
arme,
furt,
gasire,
tablouri
/actualitate/patru-arme-care-ar-apartine-suspectilor-furtului-de-tablouri-din-olanda-gasite-de-anchetatori-10621648
10621648
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.