Patronul unei publicaţii din Dâmboviţa reţinut după ce ar fi şantajat mai mulţi primari a fost pus în libertate

Postat la 21 iunie 2013 52 afişări

Patronul portalului de ştiri Dâmboviţa News, Bogdan Simion, reţinut după ce ar fi şantajat mai mulţi primari din Dâmboviţa cărora le-ar fi cerut să încheie contracte de publicitate cu site-ul său pentru a nu publica articole compromiţătoare despre ei, a fost pus în libertate.

Patronul unei publicaţii din Dâmboviţa reţinut după ce ar fi şantajat mai mulţi primari a fost pus în libertate

 Bogdan Simion a fost audiat la Parchetul Judecătoriei Pucioasa, procurorii hotărând ca acesta să fie pus în libertate.

Joi seară, Simion a fost eliberat din arestul Poliţiei Române, la expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, avocaţii acestuia susţinând că nu există suficiente probe pentru arestarea sa preventivă.

"Sunt nevinovat. Acuzaţiile care mi se aduc sunt că am stresat psihic primarii, nu că am luat bani. Doar 372 de lei de la Lunguleţu am luat până acum", a declarat Bogdan Simion.

El şi-a angajat doi avocaţi, unul dintre aceştia fiind fosta judecătoare Elena Turcu.

Apărătorii acestuia au depus la dosar un extras de la Registrul Comerţului care ar demonstra că Simion nu mai are nicio legătură cu portalul de ştiri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patronul-unei-publicatii-din-dambovita-retinut-dupa-ce-ar-fi-santajat-mai-multi-primari-a-fost-pus-in-libertate-10997697
10997697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.