Patronul lui Mutu l-a dat afara pe unul din cei mai puternici executivi din Italia, presedintele grupului Generali

Postat la 06 aprilie 2011 17 afişări

Presedintele Assicurazioni Generali, al treilea mare asigurator din Europa, Cesare Geronzi, a demisionat in urma unui conflict cu membrii conducerii grupului, printre care se afla si Diego Della Valle, fratele patronului clubului de fotbal Fiorentina, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Diego Della Valle (foto), proprietarul companiei producatoare de incaltaminte Tod's, este fratele patronului clubului de fotbal Fiorentina, la care joaca si Adrian Mutu. El a ocupat pana recent si functia de presedinte onorific al clubului. Della Valle, membru in consiliul de administratie al Generali, a spus ca stilul de capitalism al lui Cesare Geronzi este depasit, conform surselor mentionate.

Geronzi, in varsta de 76 de ani, a fost numit in functie in urma cu mai putin de un an.El a fost criticat de Diego Della Valle, proprietarul companiei producatoare de incaltaminte Tod's, membru in consiliul de administratie al Generali, care a spus ca stilul sau de capitalism este depasit.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mutu,
concediere,
executivi
/actualitate/patronul-lui-mutu-l-a-dat-afara-pe-unul-din-cei-mai-puternici-executivi-din-italia-presedintele-grupului-generali-8135246
8135246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.