Pastorala de Crăciun 2018 are mesaj pentru politicieni. Ce le-a adresat românilor IPS Andrei Andreicuţ

Postat la 14 decembrie 2018 55 afişări

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, reclamă lipsa de înţelegere dintre români în anul Centenarului şi o discordie distrugătoare, susţinând că este nevoie de mai multă pace între cei care chivernisesc treburile publice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pastorala de Crăciun 2018 are mesaj pentru politicieni. Ce le-a adresat românilor IPS Andrei Andreicuţ

În mesajul de Crăciun şi Pastorala prezentate, vineri, la reşedinţa mitropolitană din Cluj-Napoca, IPS Andrei Andreicuţ a menţionat că visul de veacuri al neamului românesc a fost realizabil pentru că a fost o unitate spirituală dintre lideri, care ar trebui să revină.

 

”În anul sărbătoririi Jubileului Marii Uniri, care a fost posibilă datorită faptului că la 1 Decembrie 1918 înaintaşii noştri erau uniţi în cuget şi-n simţiri, observăm în jurul nostru o discordie distrugătoare.

 

Din nefericire, în acest an, oamenii nu sunt în armonie, sunt dispute, necazuri, neînţelegeri, am dori ca pacea Domnului Isus Hristos să vină între noi. (...) Unde sunt marii lideri ai neamului nostru din acel an astral, Miron Cristea, Iuliu Hossu, Vasile Goldiş?

 

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
craciun,
mesaj,
politicieni,
pace

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.