Pastila anti-COVID-19 de la Pfizer ar putea fi eficientă împotriva noilor tulpini. Când va fi disponibilă

Postat la 26 aprilie 2021 88 afişări

Pastila anti-COVID-19 de la Pfizer ar putea fi eficientă împotriva noilor tulpini. Când va fi disponibilă

Pastila anti-COVID-19 produsă de Pfizer ar putea fi disponibilă anul acesta. Pfizer efectuează studii pe oameni în Statele Unite şi Belgia. Pastila anti-COVID-19 ar putea ajuta la protejarea în faţa unor noi variante.

Pastila anti-COVID-19 produsă de Pfizer ar putea fi disponibilă până la sfârşitul anului. Asta dacă studiile efectuate acum în SUA vor avea succes. Colegii de la Aleph News au mai multe informaţii.

În primul rând, pastilele ar putea ajuta la prevenirea unei variante severe a bolii, la persoanele pentru care vaccinul nu a avut efectul dorit. La fel de bine ar putea ajuta la protejarea în faţa unor noi variante. Vorbim despre ceva inovativ, având în vedere că, în prezent, nu există alte medicamente în afară de vaccinuri care pot împiedica dezvoltarea COVID-19.

În acest moment, Pfizer efectuează studii pe aproximativ 60 de persoane din Statele Unite şi Belgia. Iar dacă aceste studii, care se vor încheia pe 25 mai, vor fi de success, anul acesta vom putea cumpăra acest medicament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pfizer,
eficienta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.