PAŞTELE CATOLIC - Papa Francisc: Hristos a înviat. Apelul suveranului Pontif în mesajul Urbi et Orbi

Postat la 31 martie 2013 26 afişări

Papa Francisc a îndemnat credincioşii, în mesajul "Urbi et Orbi" transmis de Paşte, să primească harul Învierii lui Hristos, să transforme "ura în iubire, războaiele în pace" şi să protejeze cu responsabilitate planeta, creaţia lui Dumnezeu.

PAŞTELE CATOLIC - Papa Francisc: Hristos a înviat. Apelul suveranului Pontif în mesajul Urbi et Orbi

"Iată invitaţia pe care o adresez tuturor: să primim harul Învierii lui Hristos! Şi să îi cerem lui Hristos cel înviat să transforme moartea în viaţă, ura în dragoste, răzbunarea în iertare, războaiele în pace", a declarat Papa Francisc în mesajul "Urbi et Orbi" (adresat Romei şi lumii) rostit în 65 de limbi, inclusiv în română, în faţa a 250.000 de credincioşi adunaţi la Vatican pentru Sfânta Liturghie pascală, scrie Corriere della Sera.

"Dragi credincioşi, fraţi şi surori din întreaga lume, vă urez Paşte fericit! Hristos a înviat!", a continuat Suveranul Pontif.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
papa benedict,
mesaj,
apel,
credinciosi,
inviere,
pace,
paste,
razboi
/actualitate/pastele-catolic-papa-francisc-hristos-a-inviat-apelul-suveranului-pontif-in-mesajul-urbi-et-orbi-10702060
10702060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.