Participarea Capitalei la proiectul realizării unei linii de telecabine, aprobată de Consiliul General

Postat la 29 aprilie 2013 24 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, sâmbătă, participarea Capitalei la un proiect cu fonduri europene ce presupune realizarea unui sistem de transport suspendat, cu telecabine.

Participarea Capitalei la proiectul realizării unei linii de telecabine, aprobată de Consiliul General

 Proiectul de hotărâre privind participarea Bucureştiului la acest proiect european, aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de sâmbătă, a fost aprobat cu 30 de voturi "pentru" şi 15 abţineri.

Bucureştiul a fost invitat, în februarie, de către compania Overland Transport Systems (OTS) din Anglia, urmare a unei recomandări a Comitetului Regiunilor de la Bruxelles, invitaţia de a participa la proiectul "Overland Transport Systems - Sisteme de Transport Suspendate".

Astfel, Bucureştiul poate aplica pentru fonduri europene în vederea realizării unui sistem de transport suspendat, ce are capacitatea să transfere un mare număr de călători în interiorul şi împrejurul oraşului, potrivit hotărârii adoptate sâmbătă de CGMB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/participarea-capitalei-la-proiectul-realizarii-unei-linii-de-telecabine-aprobata-de-consiliul-general-10816711
10816711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.