Parlamentul, în sesiune extraordinară săptămâna viitoare pentru legislaţia privind referendumul

Postat la 13 iulie 2012 14 afişări

Senatul se va reuni în sesiune extraordinară, marţi, iar Camera Deputaţilor se va reuni miercuri, pentru a decide în legătură cu legislaţia privind referendumul.

Preşedintele Senatului, Petru Filip, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a solicitat convocarea Biroului Permanent al acestei Camere luni, la ora 13, pentru a se decide convocarea în sesiune extraordinară a plenului Senatului pentru marţi, la ora 12. "Se discută legile referednumului, cea de la CC, şi ce există colateral pe legea referendumului", a precizat Filip. De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea , a declarat pentru MEDIAFAX, că se va consulta cu preşedintele Senatului, având în vedere că deputaţii sunt cei care dau votul final în chestiunea legilor electorale, şi va propune convocarea plenului Camerei pentru ziua de miercuri.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspendare,
basescu,
referendum,
reunire,
parlament
/actualitate/parlamentul-in-sesiune-extraordinara-saptamana-viitoare-pentru-legislatia-privind-referendumul-9858235
9858235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.