Parlamentul a votat ca avizul Curţii Constituţionale pe suspendare să fie dat până vineri la 12.00

Postat la 05 iulie 2012 14 afişări

Plenul reunit al Parlamentului a votat, joi, ca avizul consultativ al Curţii Constituţionale privind cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu să fie transmis Parlamentului până vineri, la ora 12.00.

Propunerea privind termenul până la care Curtea Constituţională să dea avizul pe cererea de suspendare a fost votată de plenul reunit cu 221 de voturi "pentru" şi 8 abţineri.

"Plenul Camerelor reunite va trimite şi va cere ca până mâine (vineri - n.r.), la ora 12.00, să emită avizul consultativ", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

În replică, liderului grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea că a dorit să "mistifice" votul şi că încalcă regulamentul de funcţionare a Parlamentului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Parlament,
aviz,
Traian Băsescu
/actualitate/parlamentul-a-votat-ca-avizul-curtii-constitutionale-pe-suspendare-sa-fie-dat-pana-vineri-la-12-00-9818185
9818185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.