Parintii copiilor decedati la maternitatea Giulesti vor primi cate un ajutor de 5.000 lei

Postat la 18 august 2010 25 afişări

Guvernul a discutat, miercuri, propunerea ca parintii copiilor decedati in incendiul de la maternitatea Giulesti sa primeasca din partea statului cate un ajutor financiar de 5.000 lei, iar familiile copiilor raniti sa primeasca cate 3.000 lei, au declarat surse oficiale.

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, a declarat ulterior ca aceasta propunere a fost acceptata de Guvern.

"Imi exprim regretul pentru acest accident si asigur familiile afectate de intreaga noastra compasiune (...) Suma nu este suficienta, dar nu reprezinta o rascumparare a durerii, ci o procedura legala", a spus Cseke.

Patru bebelusi au murit si alti sapte au fost raniti grav in urma exploziei si incendiului care au avut loc luni, la Maternitatea Giulesti din Capitala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parintii-copiilor-decedati-la-maternitatea-giulesti-vor-primi-cate-un-ajutor-de-5-000-lei-6944168
6944168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.